Mètode hipopressiu

Reprocessing Soft Fitness

La gimnàstica abdominal hipopressiva, va néixer de la fisioteràpia post-part, Caufriez va dissenyar aquest mètode treballant amb dones que tenien problemes de sòl pèlvic.

L’objectiu d’aquest mètode era buscar un exercici físic que fos beneficiós per la base de l’abdomen, sense efectes negatius sobre la pèlvis, ja que aquesta part del cos queda sensiblement afectada després del part i ha de ser tractada cuidadosament per facilitar la seva recuperació i tonificació.

En aquesta gimnàstica es controla la postura i la respiració per crear un buit abdominal que eleva els òrgans interns i contrau la cintura. Aquest treball actiu es fa aconseguint una hipopressió, és a dir, una disminució de la pressió en la cavitat toràcica i abdomino-pèlvica.

És una gimnàstica capaç d’activar fibres musculars involuntàries de la faixa abdominal i del sòl pèlvic, aportant beneficis tals com la reducció del perímetre de la cintura, millores posturals i correcció de desviacions en la columna vertebral, tonificació del sòl pèlvic i la faixa abdominal, prevenció i tractament de la incontinència urinària i caiguda d’òrgans interns, millora la vascularització i millora les prestacions sexuals entre d’altres.

A l'espirulina oferim classes d'hipopressius en grup o sessions individuals.