Història

Aquest 2017, estem d'aniversari! 10 anys a la Rambla Hospital, 10 anys vetllant per la teva salut i el teu benestar!!

 

L'Espirulina Vic, va néixer el març del 2004 al carrer Pare Huix de Vic, una botiga de dietètica i productes naturals, on feia teràpies tals com l'acupuntura, les flors de Bach, l'auriculoteràpia i control de pes, massatge ayurveda...

L'any 2007, amb la necessitat d'un espai on poder fer classes de tai-xí/Qi gong i pilates, vàrem inaugurar el CENTRE DE PILATES I TERÀPIES NATURALS ESPIRULINA de la Rambla Hospital de Vic, on estem actualment.

Tenint clar sempre el nostre objectiu, de vetllar per la salut i el benestar dels nostres clients; oferim un servei personalitzat per a cada teràpia natural i activitat física que desenvolupem, adaptant-nos a les necessitats de cadescú.

El centre, disposa d'una sala polivament on es fan les activitats en grup i individuals de pilates, hipopressius, Motr pilates, tallers de creixament personal, coaching nutricional, acompanyament a l'embaràs i post-part, tallers de sucs verds.... i tres cabines on realitzem els tractaments, dues d'elles disposen de camilla per a les sessions d'acupuntura, massatge... i la tercera cabina hi tenim l'aparell d'andulació.

Així doncs, aquest 2017 estem d'aniversari, 10 anys al vostre costat al centre de la Rambla Hospital de Vic. Gràcies per la vostra confiança!! Gràcies per fer-ho possible!!