top of page

El centre

L'Espirulina Vic, va néixer el març del 2004 al carrer Pare Huix de Vic, una botiga de dietètica i productes naturals, on feia teràpies tals com l'acupuntura, les flors de Bach, l'auriculoteràpia i control de pes, massatge ayurveda...

L'any 2007, amb la necessitat d'un espai on poder fer classes de tai-xí/Qi gong i pilates, vàrem inaugurar el CENTRE DE PILATES I TERÀPIES NATURALS ESPIRULINA de la Rambla Hospital de Vic, on estem actualment.

Tenint clar sempre el nostre objectiu, de vetllar per la salut i el benestar dels nostres clients; oferim un servei personalitzat per a cada teràpia natural i activitat física que desenvolupem, adaptant-nos a les necessitats de cadescú.

El centre, disposa d'una sala polivament on es fan les activitats en grup i individuals de pilates, hipopressius, Motr pilates, tallers de creixament personal, coaching nutricional, acompanyament a l'embaràs i post-part, tallers de sucs verds.... i tres cabines on realitzem els tractaments, dues d'elles disposen de camilla per a les sessions d'acupuntura, massatge... i la tercera cabina hi tenim l'aparell d'andulació.

SilviaEspirulina_edited.jpg
Sílvia Areñas Campà

Des de sempre, he volgut dedicar-me al món de les teràpies naturals, ja quan era petita i la meva mare anava a fer-se acupuntura, li deia que jo volia dedicar-m'hi.

Sóc terapeuta especialitzada en Medicina tradicional Xinessa. Naturòpata i terapeuta floral (Flors de Bach).

Després de valorar la importancia de l'activitat física per el cos humà i veient la millora de molts tractaments al realitzar exercici adecuat a cada necessitat, vaig decidir formar-me com a instructora de pilates i hipopressius.

Així doncs, estic molt contenta i satisfeta de com m'han fet evolucionar personal i professionalment aquestes disciplines, i també, de poder ajudar dia a dia a millorar la salut de tots els nostres alumnes, clients i pacients.​

bottom of page