top of page

Programa Espirulina

Un programa d'aprimament que t'ajudarà a recuperar la vitalitat, la juventud i transformarà la teva salut de manera definitiva.

T'ensenyaré a cuidar-te, a valorar-te i a estimar-te si estàs compromesa a:

Médico ajustar el balance de balanza

Perdre de 5 a 10kg

Relajarse en la hamaca

Millorar o eliminar l'estès i l'ansietat

diversión de la playa

Sentir-te jove, vital i tenir el cos que desitges

Comida saludable

Aprender i adquirir hàbits saludables

EL MEU MÈTODE ÉS PER TU!

 Un programa 100% online on tindràs atenció personalizada, sessions en grup, exercici, autoconeixament, cuina, i mooolt més!

Testimonis

Anna

Feia molts dies que volia canviar els meus habits. Poder fer esport des de casa a qualsevol hora em va convencer. Estic molt contenta amb els meus resultats i ser conscient de que puc canviar més! Recomano el Programa  Espirulina sens dubte!

Montse

Vaig començar amb el programa i no puc estar més contenta. Amb el mètode de la Sílvia he perdut més de 11kg, he adquirit bons habits alimentaris i em sento molt més activa i vital! Les classes de pilates m'han anat genial!

 

Pensaba que el món online no era per mi , però ella m'ha ajudat per a que tot sigui fàcil i còmode des de casa.

Laura

Fa 4 anys, vaig provar uan classe presencial de pilates amb la Sílvia al seu centre de Vic i la veritat és que té un estil especial. Em va encantar la seva vitalitat, energia i les ganes que posa a cada classe.

 

Actualment estic fent classes de pilates i hiit pilates online. No baixa el ritme, realment es nota quan a algú li agrada la seva feina. I es que treball i passió a Espirulina certament coincideixen.

Comença avui el mètode Espirulina

bottom of page